Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gruparea de Jandarmi Mobila „TOMIS" Constanta si Societatea Nationala de Cruce Rosie Romania ajuta copiii nevoiasi

ro

02 Jun, 2010 18:35 2056 Marime text
dsc00289_cap.jpgMarţi, 01 iunie a.c,în baza protocolului de colaborare încheiat între Jandarmeria Română şi Societatea Naţională de Cruce Roşie, sg. maj. Peniu Silviu-Nicolae, sg.maj. Chelu Roxana, plt.adj. Guzu Elena-Carmen din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanţa împreună cu doamna directoare Carmen Lungu din cadrul Societaţii Naţionale de Cruce Roşie - Filiala Constanţa s-au deplasat în localităţile Vulturu unde au împărţit alimente şi haine nevoiaşilor din localitate.

Acţiunea de astăzi se datorează efortului colectivului Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanţa, care a răspuns afirmativ apelului umanitar lansat de conducerea instituţiei şi care a constat în strângerea de ajutoare pentru persoanele nevoiaşe.

S-a reuşit colectarea de jucării, rechizite şi hăinuţe care au putut fi oferite copiilor nevoiaşi din localitatea Vulturul.

Astfel cu această ocazie jandarmii şi voluntarii Crucii Roşie vin în întîmpinarea celor nevoiaşi deplasându-se cu autospecialele Jandarmeriei Române acolo unde este nevoie.

Acţiunea de astazi face parte dintr-un şir de astfel de evenimente care au început de anul trecut şi care se doreste o transpunere în realitate a dezideratului pe care îl are Jandarmeria Româna, anume acela de a fi mereu aproape de oameni.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE

Locotenent

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii