Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comerţ ambulant sancţionat de jandarmi

ro

15 Jul, 2011 17:37 1000 Marime text

Comerţ ambulant sancţionat de jandarmi

Vineri, 15 iulie a.c., jandarmii constănţeni au confiscat zeci de pachete cu ţigări, netimbrate şi bani din vânzarea acestora, în zona Gării C.F.R. Constanţa. În cadrul acţiunii s-a urmărit depistarea vânzătorilor ambulanţi şi sancţionarea comerţului neautorizat.

Astfel, în jurul orei 07.00, în staţia cap de linie a autobuzelor 40, 43 şi 100, au fost surprinşi Ştefania L., de 30 de ani şi Ion S., de aceeaşi vârstă, ambii din Constanţa, care opreau trecătorii din zonă, pentru a le oferi ţigări de diferite mărci.
În urma verificărilor, jandarmii au înregistrat asupra celor doi 860 de ţigări, de diferite mărci, fără timbru accizabil, precum şi 255 de lei. Persoanele în cauză au menţionat că suma de bani a fost obţinută din vânzarea pachetelor cu ţigări. Cei doi au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Jandarmi pentru continuarea verificărilor.

Banii şi marfa s-au înregistrat, în vederea indisponibilizării. Jandarmii constănţeni vor pune accent pe astfel de acţiuni şi în perioada următoare.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii