Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ numire in functie inspector sef si Vama Veche, 29.08.2012

ro

29 Aug, 2012 22:32 1306 Marime text

În urma examenului susţinut pe 24 august a.c, la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, colonel dr. Costică Cojoc a fost numit în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Din luna iunie, colonel dr. Costică Cojoc a îndeplinit funcţia de împuternicit inspector şef.

****

Uitucul şi cortul

Marţi, 28 august a.c., ora 20.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în localitatea Vama Veche, pe plaja Mash, a fost sesizat de Bogdan V., de 22 ani, din Bucureşti, despre faptul că în urmă cu câteva minute i-a dispărut cortul de pe plajă. În interiorul cortului erau haine, (tricouri şi pantaloni scurţi). Bunurile de valoare a spus că le avea asupra sa. A fost plecat pentru 30 minute, a băut un suc şi cînd s-a întors cortul nu mai era pe plajă.

Au fost alertate echipajele de ordine publică din localitate şi după 10 de minute, jandarmii au observat o persoană care avea asupra sa un cort despre care nu-şi aducea aminte de unde l-a luat. Ulterior a recunoscut că l-a sutras de pe plajă.

Bunurile (cortul şi hainele) au fost predate pe bază de proces verbal părţii păgubite. La final, a mulţumit jandarmilor pentru sprijinul acordat.

Lui Nicolae P., de 56 ani, din localitate, i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii faptei de furt şi a fost predat la Secţia 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

****

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi şi să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate. De asemenea dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetăţenii sunt sfătuiţi să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii