Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ Constanţa - Vineri, 01 Februarie 2013

ro

01 Feb, 2013 13:33 1364 Marime text

BULETIN INFOMATIV

Operaţiunea "Distrugătorii"

Trei bărbaţi au fost surprinşi de un echipaj de jandarmerie în timp ce tăiau cu ajutorul unui aparat tip autogen, bazinele de colectare a unei foste ferme de animale din Nisipari.

Joi, 31 ianuarie a.c., ora 16.00, jandarmii care patrulau în apropierea unei foste ferme zootehnice din apropierea localităţii Nisipari, au observat trei persoane care tăiau cu ajutorul unui aparat tip autogen, bucăţi metalice din bazinele de colectare.

La vederea militarilor, bărbaţii au fugit. Jandarmii au executat somaţile prin voce şi au trecut la urmărirea celor trei care au fost prinşi după aproximativ 30 de metri.

La faţa locului, militarii au găsit un autoturism "Dacia Pick Up", o butelie, un tub de oxigen, două furtune în lungime de 20 metri, un cuţit de tăiat tip autogen, un târnăcop, un baros, o rangă şi un ciocan. Uneltele le foloseau pentru a săpa şi scoate din pămînt, cupoanele din bazinele de colectare.

Celor trei, Romeo I., de 39 ani, Doru D., de 37 ani şi Mihai P., de 32 ani, din localitate, le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de distrugere, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii