Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:50 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ Constanţa - Marti, 17 Iulie 2012

ro

17 Jul, 2012 19:36 1109 Marime text

costinesti_resize.jpgDin 6 iulie a.c., Ministerul Administraţiei şi Internelor, a lansat campania de informare şi prevenire „Vacanţă în siguranţă!" 2012, acţiune care are ca scop prevenirea faptelor antisociale pe Litoral, în perioada estivală.

Jandarmeria Constanţa a desfăşurat în această perioadă, zilnic, în staţiunile de pe litoral, din Năvodari până la Vama Veche, la intrarea în judeţ, la Hîrşova şi podul de la Vadu Oii, activităţi de informare preventivă şi conştientizare a turiştilor cu privire la faptele antisociale care le pot afecta siguranţa pe perioada sezonului estival.

saturn_resize.jpgPentru informarea cetăţenilor, M.A.I. a lansat site-ul oficial al campaniei „www.infolitoral.mai.gov.ro", care cuprinde informaţii utile despre misiunile lucrătorilor M.A.I. pe litoral, rezultatele obţinute de aceştia, informaţii de ultimă oră referitoare la evenimentele de impact pentru ordinea publică de pe litoral, precum și numere de telefon la care pot suna în situaţii de urgenţă, date de contact ale unităţilor de poliţie din staţiunile de pe litoral

Activităţile de prevenire se derulează ca şi în anii trecuţi în sistem integrat, în perioada iulie - septembrie, de către Jandarmeria Constanţa, Inspectoratul de Poliție Județean Constanţa, Garda de Coastă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" Constanţa.

* * *

Pentru a avea o Vacanţă în siguranţă, Ministerul Administraţiei şi Internelor vă recomandă:

- Evitaţi să lăsaţi copilul să se joace nesupravegheat, mai ales în zonele aglomerate!

- La plecarea din cameră ori pe timpul nopţii asiguraţi uşa de acces, ferestrele şi uşa de la balcon!

- Pe plajă, evitaţi să lăsaţi nesupravegheate bunurile de valoare (genţi, portofele, telefoane mobile)!

- Centura de siguranţă salvează vieţi!

- Nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul lucrătorilor M.A.I. ori de câte ori este nevoie!

Apelaţi 112 pentru orice situaţie de urgenţă!

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii