Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Luni, 21 Mai 2012

ro

21 May, 2012 17:32 995 Marime text

Sîmbătă, 19 mai, a.c., ora 20.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe drumul tehnologic al Canalului Dunăre Marea Neagră, în apropiere de parcul de agrement „Botaqua", Medgidia, a observat un autoturism Dacia 1310, staţionat, cu portbagajul lăsat pe roţile din spate. Patrula auto s-a apropiat de maşină, moment în care şoferul a demarat în trombă în direcţia podului rutier, spre ieşirea din localitate. La intersecţia bulevardului Independenţei cu drumul European 81, autoturismul a virat dreapta spre direcţia Constanţa şi a continuat să accelereze refuzând să oprească.

În apropirea unei benzinării situată la ieşirea din localitatea Medgidia, autoturismul a virat brusc dreapta şi s-a oprit într-un copac. Din autoturism au coborât două persoane care au fugit pe câmpul viran situat la ieşirea din localitate. Jandarmii au trecut la urmărirea acestora reuşindu-se prinderea lor după aproximativ 30 de minute, într-un canal de irigaţii aflat în zonă.

În portbagaj şi în interiorul autoturismului, au fost descoperiţi 80 de şpalieri metalici sustraşi din via aflată de pe malul drept al Canalului Dunăre Marea Neagră, vie aparţinând SC. FRUVIMED.SA Medgidia.

Cei în cauză, Gheorghiţă M., de 23 ani şi Ionuţ V., de 22 ani, din Mircea Vodă, autoturismul şi bunurile aflate în interior au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Medgidia pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvîrşirii faptelor de distrugere şi furt.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii