Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au vrut să taie conducta de irigaţii şi au intrat... la apă

ro

12 Feb, 2013 20:33 945 Marime text

Trei bărbaţi au fost surprinşi marţi după-amiază de un echipaj de jandarmerie în timp ce încercau să taie cu ajutorul unui aparat tip autogen o conductă folosită pentru irigarea terenurilor agricole .

Marţi, 12 februarie a.c., ora 13.30, jandarmii care se aflau în patrulare pe Drumul Judeţean 223, între localităţile Cernavodă şi Cochirleni au observat trei persoane care încercau să taie cu ajutorul unui aparat tip autogen bucăţi dintr-o conductă metalică, folosită la irigaţii.

Până la sosirea jandarmilor, pământul fusese decopertat cu ajutorul unui utilaj tip Caterpillar, pe o distanţă de 19 metri.

La vederea militarilor, bărbaţii au încercat să ascundă uneltele folosite la tăierea conductei şi au fugit. Jandarmii au executat somaţii prin voce şi au trecut la urmărirea celor trei, care au fost prinşi după aproximativ 50 de metri.

La faţa locului, mechipajul de jandarmerie a găsit un tub de oxigen, două furtune în lungime de 20 metri, un cuţit de tăiat tip autogen şi mai multe unelte pentru săpat.

Celor trei bărbaţi, Florin S., de 30 ani, Florin M., de 36 ani şi Vasile D., de 32 ani, din Cochirleni, le-au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de tentativă de furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii