Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr prins în flagrant la scurt timp după comiterea unei tâlhării

ro

11 Feb, 2013 14:16 1136 Marime text

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2, după ce a smuls poşeta unei femei.

La data de 10 februarie a.c., ora 18.37, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 44 de ani din municipiul Constanţa, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se deplasa pe strada Soveja, un tânăr necunoscut, i-a smuls poşeta din mână, după care a fugit pe înspre bulevardul Tomis.

Având în vedere aspectele sesizate, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 2 şi un jandarm din cadrul I.J.J. Constanţa, aflată în zona Piaţa Toms III, a identificat şi reţinut suspectul, un tânăr de 22 de ani, din Constanţa, care avea asupra sa poşeta reclamată ca fiind sustrasă.

Prejudiciul în valoare de 1000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, iar în baza probatoriului administrat până la acest moment, suspectul M. Gabriel Alexandru, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii