Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documente de identitate false descoperite în P.T.F. Negru Vodă, asupra a doi cetăţeni sirieni

ro

29 May, 2014 18:00 1228 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi cei bulgari au depistat în P.T.F. comun Kardam - Negru Vodă doi cetăţeni sirieni care intenţionau să intre în România cu două cărţi de identitate false, cu însemnele statului Grecia, călătorind cu un autoturism taxi condus de un cetăţean bulgar.
 
În data de 27.05.2014, în jurul orei 19.00, în P.T.F. Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi bărbaţi care nu vorbeau limba română, aflaţi într-un autoturism taxi marca Chevrolet Aveo, condus de un cetăţean bulgar, în vârstă de 50 ani.
Cei doi pasageri ai autoturismului, în vârstă de 18 şi 19 ani, s-au legitimat cu două cărţi de identitate cu însemnele statului elen, care s-au dovedit a fi false.
În urma verificărilor s-a stabilit că bărbaţii în cauză sunt sirieni şi intenţionau să ajungă într-o ţară din spaţiul Schengen.
Şoferul autoturismului a declarat că a preluat cele două persoane pe teritoriul Bulgariei, care i-au cerut să efectueze o cursă până în localitatea Negru Vodă.
Cercetările în acest caz sunt continuate în comun de poliţiştii de frontieră bulgari şi români în vederea documentării activităţii infracţionale şi luarea măsurilor legale ce se impun.
 
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii