Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:44 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

22 Jan, 2014 13:30 556 Marime text
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
Trei autoturisme cu I.T.P.-uri false, descoperite în P.T.F. Negru Vodă
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Negru Vodă trei autoturisme, dintre care unul Volkswagen Passat, unul Volkswagen Transporter şi altul Opel Vectra, înmatriculate în R. Bulgaria, pentru care conducătorii autoturismelor au prezentat la control certificate de inspecţie tehnică false.
În data de 21.01.2014, în intervalul orar 10.00 – 11.00, în P.T.F. Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră trei cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, care conduceau trei autoturisme, unul Volkswagen Passat, unul Volkswagen Transporter şi altul Opel Vectra, toate înmatriculate în R. Bulgaria.

Conducătorii auto au prezentat la controlul specific certificate tip I.T.P. care prezentau indicii de falsificare.
Bărbaţii, domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa, au declarat că au achiziţionat autoturismele fără a cunoaşte faptul că documentele în cauză sunt false.
Poliţiştii de frontieră le-au întocmit cetăţenilor români dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 291 Cod Penal.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU

Ti-a placut articolul?

Comentarii