Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

POLIŢIŞTII CONSTĂNŢENI PE PODIUM LA CAMPIONATUL DE ATLETISM ŞI CROS ORGANIZAT LA MALUL MĂRII

ro

13 Jun, 2013 20:21 1024 Marime text
  În perioada 11-13 iunie 2013, la Constanţa, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne.
  Competiţia a fost organizată de Biroul Coordonare Activităţi Sportive, din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., cu sprijinul Prefecturii Judeţului Constanţa, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi Garda de Coastă în colaborare cu Federaţia Română de Atletism şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Constanţa.
  Activitatea s-a organizat pentru toate categoriile de personal al Ministerului Afacerilor Interne, bărbaţi şi femei, pe categorii de vârstă, pentru probe de atletism - săritură în lungime şi aruncarea greutăţii şi cros (2000 de m pentru femei – fără limită de vârstă, respectiv pentru bărbaţi 6000 de m – grupa I până în 35 de ani, 4000 de m – grupa a II a între 35 – 45 de ani şi 3000 de m – grupa a III a peste 45 de ani).
  Calendarul activităţilor sportive a debutat ieri, 12 iunie 2013, începând cu ora 09.30, odată cu festivitatea de deschidere, zi în care au avut loc întrecerile la 800 m femei, 1500 de m bărbaţi, săritura în lungime şi aruncarea greutăţii.
  Astăzi, competiţia a continuat începând cu ora 09.00 când au avut loc finalele la probele de întrecere şi crosul.
  Începând cu ora 12.30, pe stadionul Farul a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor pe categorii de probe, activitate la care au participat oficialităţi locale şi reprezentanţii ai armelor Ministerului Afacerilor Interne.
  La această ediţie sportivii reprezentând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au avut o comportare meritorie obţinând în probele individuale o medalie de argint, la săritura în lungime, printr-un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia, şi locurile 4 (categoria bărbaţi sub 35 de ani), respectiv 5 (categoria bărbaţi sub 45 de ani) la proba de 100 de m, prin doi poliţişti, unul din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – I.P.J. Constanţa şi celălalt din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa.
Competiţia pe echipe a fost câştigată de reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, iar premierea a fost efectuată de doamna Monica Iagăr din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., multiplă campioană la atletism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii