Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

POLIŢIŞTII CONSTĂNŢENI, LA GALA CARAVANEI ISTEŢILOR

ro

19 Jun, 2015 11:58 818 Marime text
În cadrul programelor de prevenire a criminalităţii derulate atât la nivel naţional cât şi local, copiii reprezintă o prioritate a poliţiştilor.
 
Astfel, în cadrul parteneriatelor încheiate de către Inspectoratul General al Poliţiei Române prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, iar la nivel local de către I.P.J. Constanţa prin structura de prevenire a criminalităţii, sâmbătă 20 iunie a.c., în intervalul orar 14.00 - 20.00, în cadrul Centrului Comercial Maritimo Shopping Center va avea loc Gala – Caravana Isteţilor.
 
Poliţiştii structurii de prevenire a criminalităţii şi cei rutieri vor participa la acest eveniment alături de partenerii implicaţi în acest proiect, pentru transmiterea unor mesaje şi organizarea unor concursuri cu tematică preventivă.
 
Premiile vor fi oferite participanţilor de către Pro Educaţie Consulting Publishing.
 
La eveniment sunt înscrişi peste 2.500 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, din judeţul Constanţa, care vor participa la concursurile cu tematică preventivă şi rutieră, dans, pictură etc., momentele artistice fiind îmbinate cu cele de asimilare a informaţiilor cu caracter preventiv.
 
 
 
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii