Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI LA DATORIE DE SĂRBĂTORILE PASCALE

ro

17 Apr, 2014 14:14 1344 Marime text
 În perioada Sărbătorilor Pascale, zilnic, peste 300 de poliţişti se vor afla în stradă, în întreg județul Constanța, în vederea asigurarării unui climat de ordine şi siguranţă publică.    
Astfel, poliţiştii de ordine publică, de rutieră, de investigații criminale vor fi prezenți la datorie în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, acționând cu precădere în zona lăcaşelor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători, în zonele turistice și acolo unde sunt prevăzute a se organiza diferite evenimente publice prilejuite de Sărbătoarea Paștelui.
Poliţiştii vor acţiona atât independent, cât și în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
De asemenea, pe principalele artere de circulație, cu preponderență pe drumurile naționale și în zonele turistice, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente grave de circulație, în general a celor generate de excesul de viteză și de conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, fiind amplasate în trafic peste 15 aparate radar.
Asigurăm cetățenii județului Constanța de prezența permanentă și disponibilitatea profesională a polițiștilor pentru realizarea unui climat de siguranță publică cât mai ridicat.
 
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii