Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănțeni au organizat 3 acţiuni, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.600 lei

ro

08 Oct, 2013 14:31 711 Marime text
La data de 07.10.2013, ora 08.00, N. Enache Elena a condus un autoturism pe strada Curcubeului din municiupiul Constanţa dinspre strada Lirei către strada 1 Mai Vechi şi ajungând la intersecţie cu strada Mărţişor a surprins şi accidentat uşor un minor, care lipsit de supraveghere s-a angajat în travesarea străzii prin loc nepermis din partea dreaptă a conducătoarei auto.
 
La data de 07.10.2013, ora 18.45, B. Constantin a condus o autoutilitară pe DN 2A în afara localităţii Nicolae Bălcescu dinspre Hârşova către Constanţa şi ajungând la km 174+170m a efectuat o manevră de depăşire fără să se asigure şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de B. Nicea din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B. Nicea.
 
            La data de 07.10.2013, ora 15.10, F. Vasile Ionuţ a condus o motocicletă pe Aleea Egretei din municipiul Constanţa dinspre strada Pelicanului către strada Cercetaş Crăcană şi ajungând la o intersecţie cu o alee de acces nu a acordat prioritate de trecere de dreapta şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de S. Veronica, ulterior vehiculele fiind proiectate într-un alt autoturism care era parcat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui F. Vasile Ionuţ.
 
La data de 07.10.2013, ora 21.20, S. Hana a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu dinspre strada General Eremia Grigorescu către strada Călugărenui şi ajungând la intersecţie cu strada Nicolae Iorga nu a respectat indicatorul oprire, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de D. Ilie Cristian, care se deplasa pe strada Nicolae Iorga dinspre bulavardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporal uşoară celor doi conducători auto.
           
                                                             
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii