Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii alături de copii, premergător Zilei Internaţionale a Copilului

ro

29 May, 2015 18:35 999 Marime text

 
1 iunie – „Ziua Internaţională a Copilului” este o zi importantă în viaţa fiecărui copil, motiv pentru care poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au organizat mai multe activităţi dedicate acestora.

Astfel, la data de 26 mai a.c., poliţiştii rutieri alături de poliţişti din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Palatul Copiilor Constanţa au organizat faza judeţeană a concursului „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, etapă care a avut loc la Palatul Copiilor din municipiul Constanţa.

De asemenea, la data de 27 mai a.c., la Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din municipiul Constanţa, poliţiştii au desfăşurat o activitate cu caracter informativ–preventiv în cadrul Campaniei Naţionale „Nu trece dincolo! Alege Viaţa!”. În cadrul activităţii a fost promovată meseria de poliţist, conform Campaniei “ŞI TU POŢI DEVENI POLIŢIST!”.

La data de 29 mai a.c., poliţiştii s-au deplasat la Şcoala Gimnazială „Marin Sorescu” din municipiul Constanţa, unde le-au oferit elevilor pliante cu mesaje preventive şi au organizat un curs de legislaţie rutieră pentru copii, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi informării acestora asupra modului de deplasare pe drumul public.

Activităţile derulate de poliţişti au avut drept scop dezvoltarea abilităţilor de protecţie personală în rândul copiilor şi cadrelor didactice în vederea reducerii riscului de a fi implicaţi în evenimente rutiere.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii