Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UDTR

ro

06 Apr, 2014 15:04 1176 Marime text
            Uniunea Democrată Turcă din România în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale organizează în perioada 7-9 aprilie, la Bucureşti, Olimpiada Naţională de Limba Turcă. În competiţie sunt înscrişi 72 de elevi din judeţele Constanţa, Tulcea şi din Bucureşti care s-au clasat pe primele locuri la faza judeţeană a concursului. Proba scrisă va avea loc în data de 8 aprilie şi va fi găzduită de Liceul Teoretic „Dante Alighieri”.

            Miercuri, 9 aprilie, elevii participanţi la olimpiadă vor vizita Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa şi Parlamentul României,
            Festivitatea de premiere va avea loc în data de 9 aprilie, la orele 18.00 şi se va desfăşura în prezenţa preşedintelui UDTR Osman Fedbi, a secretarului general Ervin Ibraim, a deputatului Iusein Ibram şi a inspectorului de specialitate din cadrul MEN Vildan Bormambet.La festivitatea de premiere sunt aşteptaţi să participe ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti Ömür Şölendil, reprezentanţi ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) şi  ai Primăriei Capitalei.
 
 
PR UDTR
Sorina Asan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii