Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:12 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă IPJ Constanța

ro

09 Feb, 2016 10:36 595 Marime text
Material lemnos confiscat de poliţişti      
        În ziua de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciucurova au depistat trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 48 de ani din comuna Ciucurova, județul Tulcea, în timp ce tăiau fără drept arbori din pădurea ce se află în administrarea Ocolului Silvic Ciucurova.
          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoanele în cauză  au tăiat o cantitate totală de 2,86 mc de material lemnos.
          Poliţiştii au aplicat trei sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării
 
Infracțiuni la regimul rutier
În ziua de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un tânăr de 16 de ani din comuna Jijila, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Garvăn, comuna Jijila, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere.
S-a întocmit dosar penal.
 
În ziua de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciucurova au depistat un bărbat de 30 de ani din comuna Ciucurova, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Ocolului din localitate, fără a poseda permis de conducere.
S-a întocmit dosar penal.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii