Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:36 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ Constanţa - 18.09.2013

ro

18 Sep, 2013 10:25 691 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421.647/P.B./18.09.2013
Constanţa


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA

BULETIN INFORMATIV

Poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorului criminalist, desfăşoară activităţi în cazul unei agresiuni produse în stradă. Din primele cercetări a reieşit faptul că, altercaţia s-a produs în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cauză fiind întocmit un cerc de suspecţi.

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, o persoană a fost agresată pe strada Radu Calomfirescu, din municipiul Constanţa.
Patrula de poliţie deplasată operativ la faţa locului a identificat doi bărbaţi de 49, respectiv 29 de ani, cel din urmă prezentând plăgi tăiate la membrele inferioare.
Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde, la ora 03.15, a decedat.
Investigarea tehnico-ştiinţifică a locului faptei a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar din primele cercetări a rezultat faptul că, victima însoţită de un prieten a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un alt bărbat, care i-a provocat rănile.
Pe baza probelor ridicate de la faţa locului şi a audierilor preliminare ale martorilor a fost întocmit un cerc de suspecţi, fiind efectuate activităţi specifice în vederea administrării probatoriului.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii