Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:36 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ

ro

23 Dec, 2013 16:14 497 Marime text
În baza planului „FOC DE ARTIFICII” de la nivelul IGPR, polițiștii SAESP din cadrul IPJ Constanța au derulat, în ultima perioadă, mai multe acțiuni specifice și au efectuat o percheziție la sediul unei societați comerciale din Constanța, unde au fost găsite peste 2500 de kg. de produse pirotehnice pentru care au fost prezentate documentele de proveniență, dar spațiul de depozitare ne era autorizat conform prevederilor legale.
Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost ridicată și depozitată conform legii, administratorul firmei fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de depozitare de articole pirotehnice, efectuată fără drept, conform art. 37 al. 3 din Legea 126/1995.
De asemenea, la data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul SAESP, efectuând mai multe verificări la o societate comercială din Brăila, cu două puncte de lucru în Constanța în diferite centre comerciale, au identificat peste 500 de kg. de produse pirotehnice din categoria a II-a, interzise a fi comercializate. Astfel, polițiștii au confiscat întreaga cantitate de artificii și i-au întocmit administratorului societății dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deţinerea și punere la vânzare de materii explozive, fără drept, conform art. 37 al 1 din Legea 126/1995.

COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii