Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ

ro

12 Aug, 2013 14:15 748 Marime text
La nivelul judeţului poliţiştii constănţeni au organizat 1 acţiune, fiind aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1440 lei.
 
La data de 11.08.2013, ora 00.15, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia şi un lucrător al GMJ Constanta, au prins în flagrant doi bărbaţi de 34, respectiv 37 de ani, în timp ce sustrăgeau bunurile unor turişti aflaţi pe plaja din staţiunea Mamaia, profitând de neatenţia acestora.
Părţilor vătămate le-au fost sustrase de pe un şezlong, o borsetă ce conţinea un două telefoane mobile, acte de identitate şi suma de 110 lei, cât şi o poşetă în care se aflau un telefon mobil, un pachet de ţigări şi suma de 60 lei.
Bunurile în valoare totală de 4.000 lei au fost recuperate şi predate păgubiţilor.
  Cei doi suspecţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de însuşire a sesizării instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive, instanţa emiţând pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii