Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 26.06.2013

ro

26 Jun, 2013 10:15 862 Marime text
421.513 din 26 iunie 2013


BULETIN DE PRESĂ

La data de 25 iunie a.c., ora 11.00, patrula de siguranţă publică din cadrul Postului de Poliţie Mircea Vodă, au prins în flagrant într-o livadă privată, situată în extravilanul localităţii Satu Nou, judeţul Constanţa, pe I. Dumitru, de 32 de ani, T. Madalina, de 23 de ani şi S. Stela, de 25 de ani, toţi din localitatea Satu Nou, în timp ce sustrăgeau caise. Asupra suspecţilor a fost identificată cantitatea de 63 kg caise.
Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate pe M. Mustafa, de 20 de ani, din Constanţa, întrucât asupra sa a fost găsit un sac cu cupoane de sârmă şi tablă, în apropierea fostei fabrici Energia, de pe strada Baba Novac.

La data de 25 iunie a.c., ora 23.19, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui echipaj S.M.U.R.D. cu privire la faptul că într-un apartament din municipiul Constanţa, situat într-un imobil de pe strada Ştefan cel Mare, a fost gasită în „stop cardio respirator indicaţie de resuscitare, traumatism prin spânzurare”, o tânără de 24 de ani.
Având în vedere aspectele sesizate, o echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, în vederea efectuării de cercetări.
Cadavrul tinerei a fost ridicat şi depus la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din Negru Vodă au identificat pe L. Eugen, de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis la data de 25.06.2013 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.
Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.
La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă, în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Medgidia, au identificat pe N. George, de 24 de ani, condamnat la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, O. Alexandru Ştefan, de 19 ani, condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat şi O. Daniel Costel, de 20 de ani, condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.
Cei în cauză au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.

În cursul zilei de 25 iunie a.c., poliţiştii din Medgidia au solicitat revocarea urmăririi minorei Salim Selda în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 22.06.2013, întrucât aceasta s-a întors acasă in seara zilei de 24.06.2013.
Din verificări s-a stabilit că în tot acest timp minora s-a aflat în Eforie Nord şi nu a fost victima vreunei infractiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii