Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 23.07.2013

ro

23 Aug, 2013 11:31 837 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421.610/Ş.C./23.08.2013
Constanţa


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA

BULETIN DE PRESĂ

La data de 23 august a.c., ora 02.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia, au surprins în flagrant doi minori de 14, respectiv 16 ani, în timp ce sustrăgeau mai multe şezlonguri de pe o plaja privată din centrul staţiunii. Din cercetări s-a stabilit că cei doi au sustras cinci şezlonguri metalice cu material textil în valoare totală de 1500 lei, acestea fiind recuperate şi predate reprezentantului societăţii păgubite.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de Parchet competentă.

La data de 13 august a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de poliţie pentru Staţiunea mamaia au fost sesizaţi de către o turistă cu privire la faptul că, i-a fost sustras de pe plajă un rucsac, în care se aflau două telefoane mobile de ultimă generaţie, documente, cheia unui autoturism şi o sumă de bani, prejudiciul total fiind de 3.000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din Constanţa, suspect de comiterea furtului, bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate şi predate păgubitei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii