Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 17.09.2013

ro

17 Sep, 2013 12:26 831 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421.645/P.B./17.09.2013
Constanţa

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA

BULETIN DE PRESĂ

A sustras un autoturism cu care a fost implicat într-o tamponare, a fugit de la faţa locului, dar în scurt timp a fost identificat şi depistat de poliţiştii Secţiei 5

La data de 15.08.2013, ora 21.30, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi telefonic de către dispeceratul SPR Constanța cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Sălciilor cu Comarnic a avut loc o tamponare între două autoturisme, iar unul dintre conducători a fugit de la locul producerii evenimentului, abandonând autoturismul.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că autoturismul abandonat fusese sustras în aceeaşi zi, în intervalul orar 13.00-20.50, de pe strada Theodor Speranția.
În urma cercetărilor și verificărilor efectuate poliţiştii l-au identificat şi depistat pe A. Paul, de 19 ani, din Constanţa suspect de comiterea faptelor.
Acesta a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată pentru dispunerea măsurii arestării preventive.
Cu această ocazie, Judecătoria Constanţa a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 5 în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a acestuia, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Caz de înşelăciune rezolvat de poliţiştii din Mereni

La data de 16.09.2013, ora 12.15, poliţiştii din Mereni, au fost sesizaţi de către o localnică în în vârstă de 58 de ani, despre faptul că o persoană care s-a dat drept “nepotul unei cunoştinţe” şi i-a solicitat cu împrumut un atelaj hipo, pentru a-şi rezolva unele probleme în localitatea Agigea, urmând să i-l înapoieze, lucru ce nu s-a mai întâmplat.
În scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Mereni l-au identificat ca suspect de comiterea faptei şi depistat, pe V. Daniel, de 33 de ani din Topraisar.
Prejudiciul în valoare de 2.500 lei a fost recuperat şi predat păgubitei.
Suspectului i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Cercetat de poliţiştii din Independenţa în stare de libertate

Poliţiştii din Independenţa cercetează în stare de libertate un tânăr de 32 ani, întrucât a fost depistat în timp ce încerca să vândă unei terţe persoane, cantitatea de 20 litri erbicid concentrat, marfă sustrasă din sediul unei societăţi comerciale din localitatea Movila Verde.
Ierbicidul în valoare de 1.500 lei a fost predat reprezentantului societăţii păgubite.

Minor cercetat pentru distrugere

La data de 16.09.2013, ora 15.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către o tânără din localitatea Lumina, cu privire la faptul că , în jurul orei 14.00, persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de asigurare al portierei autoturismului său, parcat pe bulevardul Marinarilor, au pătruns în interior fără a sustrage bunuri, prejudiciul astfel cauzat fiind în valoare de aproximativ 150 lei.
Deplasaţi operativ în zonă, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea minorului I.M., de 15 ani, suspect de comiterea faptei, întocmindu-i dosar penal pentru distrugere.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii