Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 15.09.2013

ro

15 Sep, 2013 15:06 918 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421.642/S.C./15.09.2013
Constanţa

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA

BULETIN DE PRESĂ

Persoane cercetate de poliţiştii din Medgidia pentru evaziune fiscală
Ofiţerii Biroului de Investigarea Fraudelor Medgidia au documentat activitatea infracţională a trei persoane, din Valea Dacilor şi Medgidia, care, în calitate de administratori ai unor societăţii comerciale, au reţinut salariaţilor societăţiilor pe care le administrau impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă, în cuantum de 7.215 lei, 6.741 lei şi 12.495 lei, fără a vira aceste sume de bani, către bugetul consolidat al statului, în termenul legal de 30 de zile, potrivit obligaţiilor care le reveneau, conform prevederilor legale.
Astfel, cei trei administratori s-au sustras de la plata sumelor de bani datorate bugetului consolidat al statului, reprezentând impozitele pe salarii, contribuţiile la asigurările sociale de stat, contribuţiile la fondul pentru şomaj şi contribuţiile la asigurările sociale de sănătate.

Suspecţi de furt identificaţi de poliţiştii constănţeni
Poliţiştii Secției 2 din Constanţa cu sprijinul celor din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat și reținut doi tineri, de 17 ani, din orașul Năvodari, ca fiind suspecţi în cazul sustragerii a 3 laptopuri dintr-o societate comercială din Constanţa, faptă comisă la data de 13.09.2013, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 70%.
Cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Bărbat cercetat de poliţişti pentru furt
Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate un bărbat de 25 de ani din Ciocârlia, care, la data de 14.09.2013, a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket din municipiul Constanţa.
Prejudiciul în valoare 6000 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal, poliţiştii urmând a propune soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Identificaţi în flagrant de poliţiştii constănţeni
La data de 14 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa au depistat în flagrant pe U. Mircea de 36 ani, M. Petre de 31 ani şi M. Ion de 42 ani, toţi din Constanţa, care încercau să sustragă bunuri dintr-o societate comercială situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de libertate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii