Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

03 Mar, 2014 12:28 1029 Marime text
La data de 2 martie 2014, poliţiştii Secției 2 Constanţa au prins în flagrant pe A. Ionuț de 36 ani, din Constanța care a sustras o lunetă de la un autoturism, care era parcat strada Pionierului din municipiul Constanța. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.
 
Secţia 1 Poliţie cercetează în stare de libertate pe J. Cristian de 19 ani, din Constanţa, care în seara zilei de 2 martie 2014, a fost surprins de către personalul unui magazin situat pe strada Mircea cel Bătrân în timp ce sustrăgea produse alimente şi băuturi alcoolice.
 
Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe Q. David-Marius de 22 ani, din Cumpăna, angajat al unei societăţi comerciale, care în ziua de 2 martie 2014, a sustras mai multe bunuri din societatea unde era angajat.
 
Poliţia Năvodari cercetează în stare de libertate pe L. Marinela de 37 ani, din localitate, care în ziua de 2 martie 2014, a fost surprinsă de personalul unui magazin în timp ce încerca să sustragă mai multe produse din respectiva societate comercială.
 
Poliţia Băneasa a identificat şi cercetează în stare de libertate pe R. Erdian din Făurei, care, în ziua de 2 martie 2014, a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din Băneasa. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
 
La data de 1 martie 2014, poliţiştii din Cumpăna au identificat în trafic pe P. Vasile-Florin de 48 ani, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii