Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

19 Feb, 2014 14:54 817 Marime text
Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 2
 
Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate doi tineri, de 18 respectiv 20 de ani, din Constanţa, întrucât au fost identificaţi de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu articole de îmbrăcăminte neachitate, în valoare de 610 lei.
 
Cercetat de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ion Corvin
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ion Corvin cercetează în stare de libertate un bărbat în vârstă de 34 de ani care, în noaptea de 17/18.02.2014 a fost surprins în timp ce încerca să sustragă mai multe păsări din curtea unui vecin.
 
Cercetat de poliţiştii din Rasova pentru deţinere de plase tip monofilament
 
La data de 18.02.2014, între orele 11.00 – 13.00, poliţiştii Postului de Poliţie Rasova, din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, au efectuat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol.
            Cu această ocazie pe malul drept al fluviului Dunărea, a fost depistat un bărbat în vârstă de 56 ani, din localitate, care avea asupra sa trei plase de pescuit tip monofilament.
  Acestuia i s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de ,, producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament,,.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii