Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

27 Dec, 2013 15:14 1025 Marime text
              La data de 26 decembrie a.c., ora 05.45, poliţiştii din Neptun a fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat, de 43 de ani, despre faptul că P. MANNIX i-a sustras un telefon mobil şi o sumă de bani, dintr-o locunţă în care se aflau amândoi.
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări faţă de P. MANNIX pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
La data de 26.12.2013, ora 11.45, poliţiştii Postului de Poliţie Mircea Vodă, din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de o femeie de 42 ani, despre faptul că fiica ei a fost agresată fizic de concubinul acesteia.
                În urma cercetărilor s-a stabilit că în timp ce se aflau la domiciliu, B. DANIEL, 27 de ani, şi-a agresat concubina, care a fost transportată la spitalul din Medgidia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
                Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Mircea Vodă, cu bărbatul în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.
 
Poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi, de agenţii de pază ai unui centru comercial din localitate, despre faptul că au surprins o femeie care a încercat să sustragă mai multe bunuri din respectivul magazin.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe L. Marinela, de 36 de ani, din localitate, ca fiind suspectă de producerea infracţiunii de furt calificat, au recuperat prejudiciul şi l-au restituit societăţii comerciale. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele femeii.
 
  La data de 26.12.2013, ora 15.25, Poliţia Staţiunii Eforie a fost sesizată telefonic de către dispeceratul unei societăţi de pază, cu privire la faptul că în interiorul unui magazin alimentar situat în Eforie Nord , a fost depistat un bărbat care sustrăsese mai multe bunuri.
  Patrula de poliţie deplasată la faţa locului l-a identificat pe M. Ciprian-Mihail, de 31 de ani, din Constanta, care a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţii infracţionale, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală.
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii