Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

20 Nov, 2013 14:35 853 Marime text
Hoţi din locuinţe prinşi în flagrant de poliţiştii din Medgidia

La data de 20.11.2013, ora 04.20, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din Medgidia şi un jandarm, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Pescăruşilor din localitate au surprins în flagrant, în timp ce încercau să sustragă mai multe bunuri(aparatură electronică în valoare de aproximativ 2.000 lei) dintr-o locuinţă, pe M. ADRIAN, de 18 ani, B. MARIUS de 22 de ani şi C. T. , de 16 ani.
                Cei trei fuseseră legitimaţi cu puţin timp în urmă faţă de ora depistării de către oamenii legii, iar autovehiculul cu care se deplasau aceştia a fost observat în apropierea locuinţei în cauză, motiv pentru care s-a trecut la verificarea amanunţită a zonei şi s-a realizat depistarea în flagrant a suspecţilor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de Parchet competentă.

Furt din locuinţă investigat de poliţiştii din Valu lui Traian

          La data de 20.11.2013, ora 10.30, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un imobil situat în localitatea Valu lui Traian.
          Din primele cercetări s-a stabilit că proprietarii nu se aflau acasă, iar suspecţii forţând o fereastră au pătruns în locuinţa situată la sol, de unde au sustras un laptop în valoare de aproximativ 4.000 lei.
          În cauză s-a format un cerc de suspecţi, investigaţiile continuând în vederea tragerii la răspundere penală a autorilor furtului şi a recuperării prejudiciului.

  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii