Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

31 Oct, 2013 13:23 964 Marime text
Cercetat de poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa pentru delapidare
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secției 1 Rurală Constanţa, cu sprijinul colegilor din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă, au stabilit faptul că, P. LIVIU, de 37 de ani, din Bucureşti, angajat al unei societăţi comerciale, la data de 27.10.2013, în timpul deplasării spre Portul Constanţa Sud Agigea, a oprit autotractorul cu semiremorcă în localitatea Satu Nou, comuna Mircea Vodă, judeţul Constanţa, unde a vândut cantitatea de 19.000 kg boabe porumb, pe care o transporta, lui M. Adrian, localnic.
La rândul său, în data de 28.10 2013, M Adrian a vândut respectiva cantitate de porumb lui G. GEORGE, de 23 ani, din Medgidia.
Marfa a fost recuperată şi urmează a fi predată reprezentanţilor societăţii păgubite, iar P. LIVIU este cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.
 
Evaziune fiscală cercetată de ofiţerii de investigare a fraudelor constănţeni
Acţionând în cadrul Planului de acţiune “VATRA 2013”, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Constanţa – Serviciul de Investigare a Fraudelor au documentat activitatea infracţională a administratorului unei societăţi comerciale din Băneasa.
Astfel s-a constatat neplata în treizeci de zile de la reţinere, a contribuţiilor la bugetul general consolidat al statului a sumei 14.000 lei, reprezentând sume provenind din contibuţiile de asigurări sociale pentru angajaţi.
 
          Cercetată de poliţiştii din Valu lui Traian pentru furt calificat
Politiştii din Valu lui Traian cercetează în stare de libertate pentru furt calificat, o tânără de 28 ani din Constanţa, care la data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, a sustras dintr-un magazin băuturi alcoolice în valoare de 85 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentantului societăţii păgubite.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii