Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

26 Sep, 2013 10:57 752 Marime text
Poliţia Municipiului Medgidia cercetează în stare de libertate pe K. Şenol, de 41 ani, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, nu a virat la bugetul de stat, suma de 23.757 lei, reprezentînd impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.
 
Poliţiştii Serverviciul Investigarea Fraudelor cercetează în stare de libetate pe B. Eugen Ion, de 44 ani, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Tuzla, a înstrăinat fără drept o autoutilitară, ce constituia obiectul unui contract de comodat.
 
          Serviciul Investigaţii Criminale a identificat şi încarcerat pe M. Adrian-Marius, de 24 ani, urmărit naţional, care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri. De asemenea, Poliţia Ovidiu a identificat şi încarcerat pe C. Ionuţ, de 23 ani, care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 7 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar poliţiştii Postului de Poliţie N. Bălcescu au identificat şi încarcerat pe D. Marian, de 34 ani, din Dorobanţu, care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 
          Poliţia Municipiului Constanţa a identificat un minor în vârstă de 16 ani, din Constanţa, suspect de comiterea unei tâlhării, la data de 19.06.2013, asupra unui bărbat din municipiu. Minorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. De aemenea, Poliţiştii Postului de Poliţie Lumina au identificat doi minori de 17 şi 14 ani, ambii din localitate, suspecţi de comiterea unui furt dintr-o locuinţă din Lumina, comis în luna august a.c. În cauză minorii sunt cercetaţi în stare de libertate.
 
          La data de 25 septembrie a.c., P. Costel şi D. Robert, învinuiţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmînd a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
           
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii