Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

14 Aug, 2013 14:12 722 Marime text
În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Constanţa, poliţiştii au organizat 3 acţiuni, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.500 lei.
 
La data de 12.08.2013, ora 23.30, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o femeie în vârstă de 54 de ani, a fost deposedată prin violenţă de poşeta în care se aflau acte de identitate, un telefon mobil şi suma de 200 lei.
Demarând operativ investigaţiile, oameni legii au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, din Mangalia, suspecţi de comiterea faptei.
               Faţă de trei dintre aceştia au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, unul dintre aceştia, minor, fiind cercetat în stare de libertate.
 
 
                În noaptea de 13/14.08.2013, ora 23.30, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un cetăţean cu privire la faptul că soţia sa a fost acostată de trei tineri, în timp ce se afla în zona Pieţei Tomis III, unul dintre aceştia smulgându-i de la gât un lănţişor din aur de aproximativ 12 gr.
Deplasaţi cu operativitate în zonă oamenii legii au reuşit identificarea şi depistarea a trei minori cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, suspecţi de comiterea faptei.
                Continuând cercetările poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au stabilit ca cei trei sunt suspectaţi de comiterea altor două tâlhării, cu mod de operare similar, fapte comise în cursul aceleiaşi zile, asupra altor două femei.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi a recuperării prejudiciilor cauzate.
 
  La data de 13.08.2013, ora 12.30, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist al Secţiei 1 şi un lucrător din cadrul GMJ, a prins în flagrant pe bulevardul Mamaia în zona staţiei de autobuz Delfinariu pe A. AMIDE, de 31 ani, din oraş Babadag, judeţ Tulcea care a sustras o poşetă de pe taraba de legume-fructe, creând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei, recuperat în totalitate.
  Suspectei i-a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, fiind cercetată în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii