Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

07 Aug, 2013 13:22 851 Marime text
          Postul de Poliţie Cumpăna cercetează, în stare de reţinere pe bază de Ordonaţă, pe A. Nurgivan, de 34 ani, din localitate, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare în formă continuată, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştei publice şi distrugere, toate aflate în concurs real, întrucât s-a deplasat la domiciliul fostei soţii, unde a provocat scandal şi distrugeri la bunurile comune ale locatarilor, cât şi ale fostei soţii.
 
          Biroul de Investigaţii Criminale cercetează în stare de libertate pe A. R., de 17 ani, întrucât a fost identificat, după ce, sub pretextul că doreşte o sticlă cu apă, a profitat de neatenţia unei femei, din Constanța, a pătruns în locuinţa acesteia, de unde a sustras o tabletă. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
 
          Poliţia Medgidia cercetează în stare de libertate pe D. Aurel, din localitate, întrucât a fost identificat, după ce a sustras mai multe păsări, dintr-o microfermă de pe raza municipiului Medgidia.
          
          Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe D. S., de 15 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.
 
          Postul de Poliţie Corbu cercetează în stare de libertate pe C. D., de 22 ani, din localitate, întrucât a condus moped pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
 
          Postul de Poliţie Mihai Viteazu a introdus în arestul I.P.J. Constanţa, pe bază de Ordonanţă, pe M. Silviu Ionut, M. Marius Leonard, M. Neculae, M. Stan şi D. Leonard, toţi din localitate, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de ultaj, la data de 04.08.2013. La data de 07.08.2013, bărbații vor fi prezentaţi magistraţilor cu propuneri corespunzătoare.
 
          Postul de Poliţie Limanu cercetează în stare de libertate pe B. Alin, A. Ovidiu, P. Viorel şi D. Robert, întrucât, pe fondul consumului de alcool, în noaptea de 05/06.08.2013, au distrus o umbrelă de pe o plajă amenajată din Vama Veche.
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii