Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:55 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AUTOSPECIALE NOI ÎN DOTAREA INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN CONSTANŢA

ro

13 Mar, 2015 13:07 664 Marime text
19 autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor constănţeni pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor. 
 
Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, 19 autospeciale, ce au intrat de ieri, în serviciu.
 
Structurile ce beneficiază de noile maşini sunt cele de ordine publică de la toate secţiile de poliţie, poliţiile orăşeneşti precum şi secţiile de poliţie rurală.
 
Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, poliţia constănţeană a mai primit 3 autospeciale marca Dacia Duster.
 
Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţia constănţeană va fi mai promptă în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii