Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre firmele în care Primăria Constanţa are calitatea de asociat, în insolvenţă. Azi, un nou termen

ro

12 Feb, 2018 00:00 2012 Marime text
Judecătorii de la Tribunalul Constanţa vor redeschide azi dosarul în care societatea comercială Telegondola-Mamaia SRL, printre asociaţii căreia se află şi Primăria Municipiului Constanţa, a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă. Şedinţa de judecată este programată pentru ora 8.30.Până în prezent, au fost acordate peste 40 de termene.
 
Dosarul se află pe masa judecătorului sindic Corina Eugenia Jianu, din Tribunalul Constanţa.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 47/118/2012, SC Telegondola-Mamaia SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 30 de zile. Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a Continvest Insolvenţă SPRL.
 
SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla. Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Administrator special este Marian Ştefan, născut la data de 13.04.1949, în Caracal, Olt. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii