Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:52 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se decide casarea bunurilor ce nu pot fi valorificate Creditorii SC Sandi-Mod SRL, convocaţi de lichidatorul judiciar

ro

26 Jan, 2016 00:00 1818 Marime text

 
Victoria SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Sandi-Mod SRL, conform sentinţei civile nr. 6238/com din data de 8.11.2010, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia Comercială, în dosarul 8045/118/2009, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului.
 
Adunarea Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 103, pe data de 1.02.2016, la ora 15.00. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul şedinţei prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care îşi exprimă votul, semnată de creditor, sau înscrisul în format electronic, căruia i s-a încorporat, ataşat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazat/ă pe un certificat valabil, poate fi comunicat/ă prin orice mijloace, până în ziua fixată pentru exprimarea votului, lichidatorului judiciar.
 
Pe ordinea de zi regăsim următoarele puncte:
- supunerea la vot a propunerii lichidatorului judiciar de casare a bunurilor nefuncţionale care nu pot fi valorificate (patru maşini de cusut, o presă de călcat, trei mese, nouă scaune, un raft de perete, TV, birou, PC)
  • supunerea la vot a propunerii lichidatorului judiciar de închidere a procedurii falimentului în temeiul art. 132 din Legea 85/2006. 
Creditorii Sandi-Mod SRL sunt: DGRFP Galaţi - AJFP Constanţa, BRD Groupe  Société Générale SA, SC Force Security SRL,
SC Enel Energie SA şi Societatea Română de Televiziune.

Despre Sandi-Mod SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Sandi-Mod SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bogdan Vodă. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii, care se ocupă de „fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp)“, este David Sorin Niţu.
 
Administratorul judiciar este Cabinet Individual de Insolvenţă Sărac Aldea Laura, iar lichidatorul judiciar este Victoria SPRL.
 
 
 
.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii