Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a desemnat persoana de specialitate pentru evaluarea bunurilor mobile ale SC Agatha-Plant SRL

ro

04 Dec, 2015 00:16 2955 Marime text
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență, dosarul cu numărul 5677/118/2015, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la insolvența firmei SC Agatha-Plant SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Tulcea numărul 2A, în care judecătorul sindic este Elena Laura Suliman.
 
Maestro SPRL, reprezentat de Valentina Suciu, în calitate de administrator juduciar, a convocat în data de 27 noiembrie comitetul creditorilor debitoarei SC Agatha-Plant SRL.
 
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul ce viza desemnarea persoanei de specialitate pentru evaluarea bunurilor mobile, din patrimoniul debitoarei garantate în favoarea A&G Med Trading SRL, în vederea întocmirii tabelului definitiv al creanțelor.
 
În vederea evaluării bunurilor mobile, administratorul judiciar a primit următoarele oferte: expert evaluator Alcaziu Vasile (cu un onorariu de 1.200 lei fără TVA), Prosim Eval SRL (cu un onorariu de 1.000 lei – neplătitor de TVA) și expert evaluator Frangu Monica Gabriela (cu un onorariu de 850 lei fără TVA –neplătitor de TVA). Administratorul judiciar a propus desmnarea exepertului evaluator pe Frangu Monica Gabriela.
 
Comitetul creditorilor este format din: Unicredit Leasing Corporation IFN SA, DGRFP Galați prin AJFP Constanța, Life Plus Generation SRL, SC Pharma SA și SC Ghindefarm SRL.
 
Agatha-Plant SRL, are un capital social subscris de 210 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.
 
Asociatul unic al firmei este Adrian Brașoveanu, administratorul judiciar este Maestro SPRL cu puteri de supraveghere, iar administratorul special este Gheorghe Romulus.
 
Societatea Agatha-Plant SRL a declarat la finalul anului 2014 o cifră de afaceri de 13.762.410 lei, datorii în valoare totală de 4.015.525 lei, pierderi de 724.219 lei și un număr mediu de 10 salariați.
 

Sursa foto: zf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii