Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MG Activ Insolvency SPRL, lichidator judiciar al Nazwood Activ SRL, vinde prin licitație publică mai multe bunuri

ro

02 Jan, 2024 13:36 1031 Marime text
 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, prima licitație se va desfășura în data de 09 ianuarie 2024, iar dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua saptamânal, într-o zi de marti orele 15.00 (cu exceptii) la sediul administratorului judiciar din str. Timisanei, Constanta, până la adjudecare.
  • Nazwood Activ SRL se află în faliment. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanța. Noul termen a fost stabilit pentru data de 14 mai 2024.
 
 
Practicianul în insolvenţă MG Activ Insolvency SPRL, lichidator judiciar al Nazwood Activ SRL, cu sediul în Constanța, vinde prin licitație publică cu strigare, în bloc ca ansamblu funcțional, a bunurilor, necesare prelucrării lemnului: sistem eliminare rumegus; gater cu 4 panze; masa cu role transportatoare; rindea electrică; aparat sudură erdemsan; centrală termică; instalație încălzire calorifere; aparat sudură akin trafo; aparat ascuțit panze, discuri; masă cu role transportatoare; gater mic; gater normal; gater taiere scanduri; utilaj pentru tăiat cherestea; aparat sudură pentru pânză; gater mare.
 
Prețul de pornire este de 54.967 de euro exclusiv TVA.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, prima licitație se va desfășura în data de 09 ianuarie 2024, iar dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua saptamânal, într-o zi de marti orele 15.00 (cu exceptii) la sediul administratorului judiciar din str. Timisanei, Constanta, până la adjudecare.
 
Mai multe detalii la tel: 0241 – 660077.
 
De asemenea, practicianul în insolvenţă MG Activ Insolvency SPRL, lichidator judiciar al Nazwood Activ SRL mai anuntă că se pot depune supraoferte, în procedura de negociere directă, pentru un apartament cu 3 camere, situat în Constanta.
 
Termenul este data de 12 ianuarie 2024.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, depunerea supraofetelor trebuie să aibă în vedere, prețul de lichidare stabilit prin raport de evaluare, la valoarea de 173.749 euro exclusiv TVA.
 
Nazwood Activ SRL se află în faliment.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanța.  
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 14 mai 2024.
 
Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 2 ianuarie 2024, Nazwood Activ SRL este specializată în tăierea și rindeluirea lemnului, are sediul în Constanța, iar Talak Ali apare ca asociat unic.
 
Conform Termene.ro, pentru anul 2022, Nazwood Activ SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 5.406 de lei și o pierdere netă de 79.485 de lei.
 
 
Pe lista creditorilor se află: Finanțele Pubice Constanţa, Municipiul Constanţa prin Primar- SPIT Constanţa, Municipiul Bucureşti Sector 2 - Direcţia Venituri Buget Local Sector 2, Primăria UAT Murfatalr prin Primar, Administraţia Fondului pentru Mediu, Yldiz Entegre Agac Sanayi Ve Ticaret Anonim Siketi, Yildiz Entegre România SA, Vodafone România SA și Casa Di Adriano SRL prin administrator judiciar CII Neamu Corneliu.         

Foto cu rol ilustrativ.           
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Insolvențe Constanța
ANCOM (prezidată de Valeriu Zgonea, fost lider PSD), este interesată să cumpere bunurile RADIONAV SA!


 
Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu
Licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea Ideea Contrast SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii