Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mara Construct SRL a intrat în insolvenţă. Firma s-a ocupat de reabilitarea Cetăţii Capidava. Procesul, amânat

ro

23 Oct, 2018 00:00 2327 Marime text
Tribunalul Constanţa a acordat cel de-al cincilea termen de judecată în dosarul în care SC Mara Construct SRL, cu sediul în comuna Mihail Kogălniceanu, a intrat în insolvenţă. Cauza a fost amânată pentru data de 14 octombrie, ora 11.00, pentru ca administratorul judiciar să reanalizeze declaraţia de creanţă a Finanţelor Publice Constanţa.
 
Dosarul se află pe rolul Secţiei a II-a Civile din Tribunalul Constanţa. Pe data de 23 aprilie, instanţa a admis cererea formulată de debitoarea Mara Construct şi a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitorului SC Mara Construct.
 
SC Mara Construct SRL s-a ocupat de reabilitarea Cetăţii Capidava şi a câştigat numeroase contracte pentru execuţii de lucrări, finanţate din fonduri publice, în cadrul cărora autoritatea contractantă era Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Firma a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Constanţa, iar această cauză are ca bază reabilitarea Muzeului de Istorie din Constanţa. Consiliul Judeţean Constanţa s-a constituit parte civilă, cu suma de 8.963.612,64 de lei.
 
Citeşte şi: 
 
Afaceristul Constantin Dima, de la Mara Construct SRL, trimis în judecată de DNA. Noul termen, în septembrie
 
Constantin Dima, de la Mara Construct SRL, a contestat hotărârea prin care s-a decis începerea judecăţii sale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii