Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:28 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numeroase contracte de la CJC Mara Construct SRL a intrat în insolvenţă. Se schimbă administratorul judiciar

ro

15 Feb, 2019 00:00 4410 Marime text
Tribunalul Constanţa a acordat un nou termen de judecată în dosarul în care SC Mara Construct SRL, cu sediul în comuna Mihail Kogălniceanu, a intrat în insolvenţă.
 
Totodată, instanţa a dispus încetarea atribuţiilor administratorului judiciar provizoriu Tomis IPURL, desemnat prin Încheierea nr. 346/23.04.2018 a Tribunalului Constanţa, şi a numit în calitate de administrator judiciar pe Artemis Legal Insolvency SPRL, cu un onorariu fix de 2.500 de lei fără TVA şi un onorariu de succes în cotă de 2% fără TVA din sumele distribuite creditorilor.
 
Societatea comercială Mara Construct SRL s-a ocupat de reabilitarea Cetăţii Capidava şi a câştigat numeroase contracte pentru execuţii de lucrări finanţate din fonduri publice, în cadrul cărora autoritatea contractantă era Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Firma a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Constanţa, iar această cauză are ca bază reabilitarea Muzeului de Istorie din Constanţa. Consiliul Judeţean Constanţa s-a constituit parte civilă, cu suma de 8.963.612,64 de lei. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii