Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvenţa Soti Cable Neptun SRL a primit un nou termen. Ce document a fost depus la dosar

ro

23 Feb, 2018 00:00 1996 Marime text
Dosarul de insolvenţă al SC Soti Cable Neptun SRL a primit un nou termen. Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au amânat cauza pentru data de 23 aprilie. Recent, instanţa de judecată a constatat ca s-a depus la dosar hotărârea Adunării Creditorilor din data 18 decembrie 2017 privind stabilirea modului de valorificare a bunului din averea debitoarei şi că nu s-au formulat contestaţii împotriva acestei hotărâri.
 
Amintim că Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de către debitoarea SC Soti Cable Neptun SRL şi a conexat cererea de deschidere a procedurii formulate de creditoarea Media Consulta International SRL, care a devenit declaraţie de creanţă. În continuare, instanţa a dispus deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea SC Soti Cable Neptun SRL, desemnând, provizoriu, în calitate de administrator judiciar, pe Artemis Legal Insolvency SPRL.
 
„Deschiderea procedurii ridică debitoarei dreptul de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea, dacă aceasta nu-şi declară intenţia de reorganizare în termen de zece zile de la deschiderea procedurii. De la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitorului, valorificarea drepturilor urmând a fi realizată doar în cadrul procedurii de insolvenţă. La data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, acţiunea judiciară, acţiunea extrajudiciară şi executările silite suspendate încetează“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 28 martie 2016, debitoarea SC Soti Cable Neptun SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei în forma generală.
 
„În susţinerea cererii, debitoarea a arătat că societatea înregistrează datorii certe, lichide şi exigibile către furnizori şi bugete de 5.997.371,58 de lei şi litigii pe rolul instanţelor în sumă de 9.590.616,70 de lei, precum şi salarii şi drepturi de autor asimilate salariilor restante pentru luna februarie 2016, în cuantum de 276.300 de lei. Debitoarea şi-a declarat intenţia de reorganizare a activităţii şi a solicitat desemnarea în calitate de administrator judiciar a Artemis Legal Insolvency SPRL“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 23 aprilie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii