Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:39 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, în faliment! Azi, termen în instanță. Mâine, ședința Comitetului Creditorilor

ro

15 Feb, 2021 00:00 1324 Marime text
  • În temeiul HG 666/12.07.2001, ministerul anterior precizat a transmis în folosința gratuită a Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, în baza protocolului nr. 2528/17.08.2001.

Azi, 15 februarie 2021, începând cu ora 11.00, este programat un nou termen (al 63-lea) în în dosarul (6194/118/2010) privind falimentul echipei de fotbal Farul Constanța! Termenul de azi a fost stabilit, pentru continuarea procedurii.
 
Judecător sindic este Constanța Ilie, de la Tribunalul Constanța.
 
Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 2378/09.02.2021 arată că lichidatorul judiciar al debitorului Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Excelenta, a convocat Comitetul creditorilor.
 
Ședința Comitetului Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar situat în Constanța, strada Cibinului, la data de 16 februarie 2021 ora 13.00.
 
Ordine de zi:
 
1. Prezentarea raportului de evaluare (parțial) pentru mijloacele fixe incorporate în clădire, obiectele de inventar (stoc faptic) și propunerea strategiei de valorificare a acestora, proprietatea debitoarei. 2. Stabilirea componenței comisiei de licitație.
1.Informații suplimentare: Referitor la punctul 1 de pe ordinea de zi, lichidatorul judiciar aduce la cunoștință creditorilor că a fost finalizat raportul de evaluare (parțial) pentru mijloacele fixe incorporate în clădire și obiectele de inventar (stoc faptic). Bunurile sunt situate în Constanța, str. Primăverii nr. 2, jud. Constanța.
 
Au fost supuse evaluării acele active din patrimoniul societății care au putut fi identificate în momentul inspecției.
 

Potrivit Raportului de evaluare, mijloacele fixe incorporate în clădire și obiectele de inventar (stoc faptic), au următoarele valori: Valoare de piață 26.622 lei ( echivalent a 5.470 euro) exclusiv T.V.A., Valoare de lichidare 19.966 lei (echivalent a 4.103 euro) exclusiv T.V.A..
 
Amintim că potrivit datelor puse la dispoziție de portalul instanțelor de judecată, prin sentința civilă 4208 din data de 28 iunie 2010, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii insolvenței față de Clubul Sportiv FC Farul Constanța.
 
Ulterior, pe data de 12 octombrie 2015, Tribunalul Constanța a dispus începerea procedurii falimentului debitorului Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, hotărând dizolvarea societății debitoare și ridicarea dreptului de administrare al debitorului.
 
Conform HG nr. 666/12.07.2001, publicată în Monitorul Oficial nr. 423/30.07.2001, s-a aprobat darea în folosință gratuită pe o perioadă de 49 de ani Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța a unui imobil proprietate publică a statului, aflat în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului.
 
În temeiul HG 666/12.07.2001, ministerul anterior precizat a transmis în folosința gratuită a Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, în baza protocolului nr. 2528/17.08.2001, imobilul ce constă în:
 
a) teren principal de fotbal - suprafață cu gazon = 7.591,84 mp
b) teren antrenament fotbal - suprafață cu gazon = 6.710,69 mp
c) teren antrenament fotbal - suprafață cu zgură = 6.018,21 mp
d) pavilion administrativ compus din: subsol (cinci vestiare juniori, două magazii pentru materiale și una pentru alimente, o spălătorie, un vestiar pentru îngrijitoare, cu grup sanitar) - parter (restaurant, bucătărie, două vestiare cu grupuri sanitare, saună, club analiză, două magazii și un atelier de reparații echipament sportiv, cabinet medical, birou plus trei camere, magazin de prezentare articole sportive), etajul I (sală de forță, saună, patru cabinete medicale cu două grupuri sanitare, două vestiare pentru juniori cu grupuri sanitare și dușuri, birou antrenor, sală de protocol, cu două vestiare pentru îngrijitoare, sală de conferințe, sală de mese pentru protocol cu grup sanitar, birou președinte cu secretariat, birou contabil-șef), etajul al II-lea (15 camere de cazare sportivi, cu grupuri sanitare și dușuri, trei magazii din care două arhivă de presă).
 
De asemenea, Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanța a mai primit tribune stadion principal cu următoarele spații sub tribune:
- tribuna A - latura de sud (patru ateliere de lucru cu grup sanitar, birou cu grup sanitar)
- latura de nord (două ateliere și un grup sanitar)
- tribuna B (cinci camere cu două holuri, trei încăperi cu grupuri sanitare, două magazii)
- tribuna peluză nord (magazie pe toată suprafața de sub peluză)
- tribuna oficială (subsol: magazii+casa liftului, demisol: două săli protocol cu două grupuri sanitare, terasă, două magazii, parter: trei camere protocol, cabină TV, încăperi pentru oficiali, stație de amplificare, grup sanitar)
- tribună stadion 2 antrenament
- nocturnă stadion (patru stâlpi de beton armat cu căi de acces și incinte la baza lor, instalație de iluminat cu tot echipamentul aferent de funcționare tablouri de distribuție a energiei electrice, traseu cabluri, corpuri de iluminat), centrală termică, tunel acces jucători, dar și alte suprafețe construite (puncte de transformare și spațiu comercial Club 96).
 
Citește și
 
Fabrica de Burgeri SRL, din Constanța, în faliment! Eurolevel Partners SPRL rămâne lichidatorul judiciar

Premieră la DNA Constanța! Aproape opt ani de închisoare printr-un acord de recunoaștere a vinovăției

Insolvența Omnia Turism merge mai departe! Deținătoarea uneia dintre cele mai mari pagube înregistrate de o agenţie de turism, după anul 1990
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii