Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ferma de porci controlată de Dragnea, în insolvență! Ce au decis judecătorii

ro

22 Nov, 2021 00:00 1348 Marime text

 
  • În luna martie 2020, judecătorii de la Tribunalul Teleorman au admis cererile de deschidere a procedurii insolvenţei, prevăzută de Legea nr. 85/2014, formulată de creditorul Schweinemast Brader GMBH şi de creditorul Tel Drum SA prin administrator judiciar CITR Filiala Ilfov SPRL
 
Tribunalul Teleorman a confirmat planul de reorganizare propus de administratorul special cu privire la reorganizarea activităţii debitoarei Ferma Salcia SA, unde acţionar principal a fost Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD.
 
Instanța a stabilit noul termen pentru continuarea procedurii la data de 28 martie 2022.
 
Amintim că pe data de 02 martie 2020, judecătorii de la Tribunalul Teleorman au admis cererile de deschidere a procedurii insolvenţei, prevăzută de Legea nr. 85/2014, formulată de creditorul Schweinemast Brader GMBH şi de creditorul Tel Drum SA prin administrator judiciar CITR Filiala Ilfov SPRL.
 
Până în prezent, în dosar au fost acordate opt termene.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi
 
Decizie definitivă pentru Liviu Dragnea! (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii