Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gamma Ship Supplier SRL a intrat în insolvență! Printre fondatori, Monea Gabriel, administratorul public al județului Constanța

ro

03 Oct, 2023 17:00 1186 Marime text
 
 
 
  • Potrivit Monitorului Oficial al României, Gamma Ship Supplier SRL a fost fondată în ianuarie 2008 de Monea Gabriel, actualul administrator public al județului Constanța, și de Papazian Manole, cel din urmă fiind și administrator. Decizia privind înființarea firmei a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1233 din data de 04 martie 2008.
  • În 2010, Monea Gabriel a ieșit din firmă, cu cesionarea (la valoarea nominală) a părţilor sociale (10 p.s. = 100 RON) către Papazian Manole, care a devenit asociat unic. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2146 din data de 17 mai 2010.
  • „Au fost doi asociați, acolo. Eu m-am retras. Am cesionat părțile sociale celuilalt asociat pentru că m-am implicat în alte activități. (...)“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Monea Gabriel, administrator public al județului Constanța. 
 
 
Societatea comercială Gamma Ship Supplier SRL, cu sediul în Constanța și specializată în activități de servicii anexe transportului pe apă, a intrat în insolvență!

Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Constanța în dosarul 5530/118/2023
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune deschiderea procedurii generale a insolventei. Desemnează provizoriu, pe practicianul în insolventă CII Popovici Florinela, în calitate de administrator judiciar. Executorie. Cu apel în 7 zile de la comunicare/publicare în Buletinul Procedurilor de Insolventă (art. 43 alin. 2 din Legea nr. 85/2014). Apelul se va depune la Tribunalul Constanta. Pronuntată în şedintă publică, azi, 03.10.2023.

 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 9 ianuarie 2024.
 
Despre Gamma Ship Supplier SRL
 
Potrivit Monitorului Oficial al României, Gamma Ship Supplier SRL a fost fondată în ianuarie 2008 de Monea Gabriel, actualul administrator public al județului Constanța, și de Papazian Manole, cel din urmă fiind și administrator.
 
Decizia privind înființarea firmei a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1233 din data de 04 martie 2008.
 
În 2010, Monea Gabriel a ieșit din firmă, cu cesionarea (la valoarea nominală) a părţilor sociale (10 p.s. = 100 RON) către Papazian Manole, care a devenit asociat unic.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2146 din data de 17 mai 2010.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 3 octombrie 2023, Gamma Ship Supplier SRL are sediul social pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanța, este inactivă fiscal, iar ca asociat unic și administrator apare Papazian Manole, care în trecut a figurat și în Smart Service Group SRL, radiată.
 
Având în trecut mai multe contracte publice cu Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), Gamma Ship Supplier SRL a declarat pentru anul 2018 o cifră de afaceri netă de 85.064 de lei și un profit net de 5.965 de lei.
 
„M-am implicat în alte activități“
 

„Au fost doi asociați, acolo. Eu m-am retras. Am cesionat părțile sociale celuilalt asociat pentru că m-am implicat în alte activități. (...)“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Monea Gabriel, administrator public al județului Constanța. 

 
Numirea lui Gabriel Monea pentru funcția de administrator public s-a realizat la data de 2 noiembrie 2020.
 
Anterior acestuia, administrator public a fost Mirela Matichescu.
 
Averea și interesele lui Gabriel Monea pot fi citite accesând link-ul de mai jos:
 
Gabriel Monea, administrator public al județului Constanța. Ce avere și interese are (DOCUMENTE)

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Consilierul judetean Monea s-a retras din Gamma Ship Supplier
 
Societatea a fost pe pierdere în 2022. Decizii importante ale Adunării Generale a acţionarilor Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA
 
Insolvențe Constanța
Full Holiday Tour SRL, firma fostului consilier local Papuc, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

 
Familia Darie a băgat în insolvență Holland Development Group SA, beneficiară a unor terenuri din Dosarul Retrocedărilor! (MINUTĂ)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii