Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delta Sentieri SA, din Constanța, a intrat în insolvență! Acționar majoritar - Grup Media Sud Construct SRL

ro

01 Apr, 2024 13:56 565 Marime text


Societatea comercială Delta Sentieri SA, din Constanța, (cu acționar majoritar Grup Media Sud Construct SRL) a intrat în insolvență!
 
Grup Media Sud Construct SRL a intrat în insolvență!
 
Decizia a fost luată luni, 1 aprilie 2024, de Tribunalul Constanța, în dosarul 1951/118/2024
  
Totodată, instanța a desemnat provizoriu, în calitate de lichidator judiciar, pe practicianul în insolvenţă CII Szabo Dana.
 
Noul termen a fost fixat pentru data de 18 septembrie 2024.
 
Conform Registrului Comerțului, Delta Sentieri SA se ocupă de activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă, are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Verde, din municipiul Constanța, și îi are ca asociați pe Grup Media Sud Construct SRL, cu 99%, și pe Conoro Virgiliu, cu 1 %.
 
Pentru 2018, cu 62 de angajați, Delta Sentieri SA a declarat o cifră de afaceri netă de 1.402.522 și o pierdere netă de 732.364 de lei.
 
În dosarul 8903/118/2021, Tribunalul Constanța a dispus dizolvarea din Registrul Comerțului a SC Delta Sentieri SA.
 

Instanța a dispus înregistrarea în Registrul Comerțului a mențiunii de dizolvare și efectuarea formalităților de comunicare și publicitate ale hotărârii, în condițiile impuse de art.237 alin.3 din Legea nr.31/1990 rep., astfel: „hotărârea se înregistrează în Registrul Comerțului; – hotărârea se comunică pârâtei și Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța; – hotărârea se publică pe pagina de internet a Oficiului Național al Registrului Comerțului (sau pe portalul de servicii on-line al acestuia) și în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a Hotărârea pronunțată este supusă numai apelului, în termen de 30 de zile de la data publicării acesteia în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii, și se dezleagă de Curtea de Apel Constanța. Apelantul va depune o copie a apelului la Oficiul Registrului Comerțului, pentru menționare în registrul comerțului“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Insolvențe Constanța
Grup Media Sud Construct SRL are un nou administrator judiciar!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii