Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorul BRD GSG SA al Regsun House SRL a consultat oferta de preț a bunurilor debitoarei

ro

30 Nov, 2015 23:09 1796 Marime text
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență, dosarul cu numărul 1878/118/2009, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la falimentul firmei Regsun House SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Unirii numărul 88, în care judecătorul sindic este Ioana Păunescu. Unicul creditor al firmei este BRD – Groupe societe generale SA cu sediul în Constanța, pe strada Arhiepiscopiei numărul 7-9.
 
Piron Marian, în calitate de luchidator judiciar al debitoarei Regsun House SRL, a convocat adunarea creditorilor ce a avut loc pe data de 26 noiembrie.
 
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul potrivit căruia a fost prezentat raportul de evaluare întocmit de evaluatorul desemnat și stabilirea trategiei de vânzare a bunului aflat în patrimoniul debitoarei falite. De asemenea, unicul creditor, BRD GSG SA,  a pus în discuție oferta de preț depusă de o persoană interesată în achiziționarea bunului imobil aparținând debitoarei falite.
 
Regsun House SRL, cu un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, are ca și activitate principală restaurantele. Asociatul unic al firmei este Dănuț Mihai, iar Marian Piron, lichidatorul judiciar (administrator judiciar) deține putere de conducere integrală. 

Potrivit datelor financiare ale firmei, Regsun House SRL a declarat în 2014 datorii totale în valoare totală de 1.000.596 lei. 



Sursa foto: capital.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii