Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Steelbuilding SRL, constructorul primei nave amenajate pe uscat, la Midia, convocaţi de lichidator

ro

09 Nov, 2015 00:00 2918 Marime text



Continvest Insolvenţă SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Steelbuilding SRL, conform Încheierii/ 28.01.2013 pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II a Civilă, în dosarul 602/118/2013, convoacă adunarea creditorilor debitorului. Adunarea creditorilor va avea loc la sediul administratorului judiciar de pe strada Maior Şofran nr. 3, pe data de 10.11.2015, ora 16.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct şi anume prezentarea situației autoturismului Fiat Doblo, a ofertei de cumpărare primite şi aprobarea vânzării conform ofertei. Pe lista creditorilor SC Steelbuilding SRL se regăsesc: Banca Transilvania SA prin Sucursala Constanţa, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa, salariaţi prin reprezentant Damu Stere, Serviciul Public de Impozite şi Taxe Locale Constanţa, SC PENTAGON SRL, SC Ellmedica Consulting SRL, SC Structuri din Oţel SRL, SC Steelbuilding D.G. SRL, SC Metalica D.G. SRL, Atelier Mecanic Preuzinal, SC NCR Solutions Net SRL, SC Germanischer Lloyd Industrial Services România SRL, SC Basil Young Trans SRL, SC Polaris M Holding SRL, SC Roma Dan SRL, SC Milex Profesional Group SRL, SC Urban & Asociaţii SRL, SC Julmi Star SRL, SC BCD Intermed SRL, SC La Fântâna SRL, SC 2X1 Holding Cape Midia Shipyard SA, SC Sorex Team SRL, SC Galmirad Grup SRL, SC Lufadori Extract SRL, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime”- SA Constanţa, SC I.R. Service SRL, P.F.A. Tatu Cătălin, SC Thyssenkrupp Materials Romania SRL, Gabara Dorin Nelu. 

Despre Steelbuilding SRL, societate cu tradiţie în Constanţa

Steelbuilding SRL, în colaborare cu 2X1 Holding Cape Midia Shipyard, s-a ocupat de execuţia primului tanc petrolier amenajat pe uscat, construit de la zero în şantierul 2X1 Holding de la Midia. „Marie Luise“ este numele proiectului care a stat la baza creării unui tanc petrolier fluvial pentru o companie germană, după un concept românesc.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Steelbuilding SRL a fost înfiinţată în anul 1999 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Mihai Viteazu. Capitalul social, compus din 20 de părţi sociale, este deţinut de asociatul unic Dorin Nelu Gabara, născut pe 3.05.1957, la Bârlad, judeţul Vaslui. Acesta este şi administrator al societăţii, care se ocupă de „construcţia de nave şi structuri plutitoare“.
 
În anul 2013, firma raporta o cifră de afaceri de 702.609 lei, un profit negativ de -8.406 lei şi şapte salariaţi. Nelu Gabara mai apare ca asociat în Bavaria Office Center SRL şi în Bavaria Office Servicii SRL (care, în prezent, au sechestru pe părţi sociale/acţiuni deţinute de unul sau mai mulţi asociaţi, potrivit datelor de la Registrul Comerţului), în Steelbuilding DG SRL, în Navmetal SRL - aflată sub incidenţa Legii nr. 85/2006, dar şi în Metacom Group, care a fost radiată de la Registrul Comerţului.
 

Citeşte şi:
Licitaţii pentru proprietăţile Steelbuilding SRL: Bunurile constructorului primei nave amenajate pe uscat, la Midia, de vânzare

Steelbuilding-ul lui Gabara, la ananghie: Proprietăţile constructorului primei nave făurite la Midia, scoase la licitaţie cu preţuri derizorii

Steelbuilding, în picaj: Proprietăţi aparţinând constructorului primei nave construite pe uscat la Midia, scoase la licitaţie (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii