Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Depoterm Lux Invest SRL decid valorificarea bunurilor debitoarei

ro

15 Apr, 2016 00:00 2481 Marime text

 
Cabinetul Individual de Insolvenţă Rusu Felicia, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Depoterm Lux Invest SRL, în dosarul 7878/118/2015, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului. Întrunirea va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, din Constanţa, strada Răscoala din 1907 nr. 27, pe data de 21 aprilie, la ora 14.00.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procuri speciale legalizate sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota prin corespondenţă.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte:
  • aprobarea valorificării cantităţii de 4.210 kg de deşeuri metalice la o societate de achiziţii deşeuri fier vechi;
  • aprobarea vânzării bunurilor debitoarei la licitaţie publică, prin organizarea a opt licitaţii publice în două luni consecutive, cu preţul de pornire stabilit de evaluator;
  • organizarea a opt licitaţii publice în două luni, cu preţul de pornire de 90% din valoarea stabilită prin raportul de evaluare;
  • organizarea a opt licitaţii publice în două luni consecutive, cu preţul de pornire de 80% din valoarea stabilită prin raportul de evaluare;
  • organizarea a opt licitaţii publice în două luni consecutive, cu preţul de pornire de 75% din valoarea stabilită prin raportul de evaluare.
 
Dacă în urma licitaţiilor bunurile nu vor fi valorificate, urmează să fie convocată o nouă Adunare a Creditorilor, care să aprobe diminuarea preţului de pornire a licitaţiilor sau o nouă metodă de valorificare.

Despre Depoterm Lux Invest SRL

Potrivit Registrul Comerţului, societatea a fost înmatriculată în 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Interioară nr. 3, cam. 1, C1 - depozit. Capitalul social subscris, de 25.050 de lei, integral vărsat, este compus din 2.505 părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Nicolae Stan, născut în 1973, în Băneasa, cu 0,2% din capitalul social, şi George Mitriş, născut în 1982, în Babadag, cu 99,8% din capitalul social. Activitatea principală a Depoterm Lux Invest SRL constă în „dezvoltare (promovare) imobiliară“. Numele lui George Mitriş mai apare şi în Depoterm Construct SRL.                                                                                                                                            
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii