Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:51 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Direct Turism SRL (Direct Aeroport), aproape să fie ștearsă din Registrul Comerțului (DOCUMENT)

ro

10 May, 2022 00:00 996 Marime text
 
  • Direct Turism SRL a fost cunoscută pentru serviciul de transport Direct Aeroport!
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au stabilit un nou termen în dosarul privind falimentul societății comerciale Direct Turism SRL, cunoscută pentru serviciul de transport Direct Aeroport
 
Cauza a fost amânată pentru data de 08 iunie 2022, pentru discutarea închiderii procedurii.
 
În Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 426/10.01.2022, C.I.I. Iacob Lorena, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Direct Turism SRL, a publicat Raportul final și situațiile financiare finale privind debitoarea Direct Turism SRL.
 
Conform BPI  nr. 426/10.01.2022, lichidatorul judiciar al Direct Turism SRL solicită instanței de judecată aprobarea raportului final însoțit de situațiile financiare finale, urmând să se dispună închiderea procedurii procedurii simplificate de insolvență a debitoarei Direct Turism SRL, în conformitate cu prevederile art.175 alin.2 din Legea 85/2014, cu consecința radierii acesteia dîn registrul comerțului.
 
De asemenea, în conformitate cu dispoz. art.180 din Legea 85/2006, se solicită să se dispună descarcarea lichidatorului și a tuturor persoanelor care l-au asistat în prezenta procedură de toate îndatoririle și responsabilitățile ce revin în baza legii.   
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 09 mai 2022, SC Direct Turism SRL este condusă de Cristian Gheorghe Bărhălescu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, membru în Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT), cu 90 % din capitalul social, și de KLD Services SRL, cu 10 % din capitalul social.
Asociații KLD Services SRL sunt Gabriel Sorin Strutinsky, care deține 99 % din capitalul social, și Mihaela Elvira Gherasim Tanase, ce deține 1 % din capital.

Cristian Gheorghe Bărhălescu apare în:  
 

Transfer Direct Aeroport SRL 
Water Benefits S R L
Icar Tours Constanţa SRL
Ctblinkerz SRL
Relax Bicaz SRL  
Direct Turism SRL (faliment)
Coltrane Consulting SRL (radiată)
Icar Evenimente SRL
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Oficial!
Cum a intrat în faliment Direct Turism SRL (Direct Aeroport)!

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii