Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se va întâmpla cu bunurile firmei insolvente Torent Internaţional SRL?

ro

31 Jan, 2017 00:00 2173 Marime text
Consorţiul Maestro - Real, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Torent Internaţional SRL, conform sentinţei civile nr. 1000/06.05.2016 a Tribunalului Constanţa, pronunţată de judecătorul sindic în dosarul nr. 5160/118/2012, în temeiul art. 15 şi al următoarelor din Legea privind procedura insolvenţei, convoacă întrunirea Comitetului Creditorilor debitorului SC Torent Internaţional SRL.
 
Şedinţa va avea loc la sediul Maestro SPRL, cu sediul în Constanţa, strada Dr. Aristide Karatzali nr. 24, pe data de 14 februarie, la ora 13.00. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul şedinţei prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află următoarele puncte:

1. Prezentarea raportului care cuprinde evaluarea bunurilor mobile/imobile din patrimoniul debitoarei şi metoda de valorificare, în temeiul art. 117 din Legea 85/2008.
2. Aprobarea metodei de valorificare şi stabilirea preţului de pornire pentru bunurile mobile şi pentru bunurile imobile din patrimoniul debitoarei, conform rapoartelor de evaluare.
3. Prezentarea regulamentului de vânzare a bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul debitoarei.
4. Diverse.
 
Reamintim că, în luna mai, administratorul judiciar al SC Torent Internaţional SRL a organizat mai multe licitaţii publice pentru valorificarea bunurilor deţinute de firmă.

Licitaţiile s-au desfăşurat la sediul administratorului judiciar din Constanţa, strada Aristide Karatzali nr. 24, unde a fost scos la licitaţie un imobil situat în Constanţa, strada Primăverii nr. 33, compus din teren intravilan în suprafaţă de 1.350 mp şi construcţii. Bunul era evaluat la preţul de 274.550 de euro. 

Despre Torent Internaţional SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Nicolae Iorga nr. 20. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Firma este controlată de Cristinel Adrian Tudose, născut pe 29.09.1968, în Constanţa, cu 99% din capitalul social, şi de Mihaela Tudose, născută pe 5.04.1971, în Constanţa, cu 1% din capitalul social.

  Administratori judiciari sunt Maestro SPRL şi Real Casa Expert SPRL. Torent Internaţional SRL desfăşoară „activităţi de comerţ cu ridicata al calculatoarelor, al echipamentelor periferice şi al software-ului“.

Citeşte şi:

Terenul situat pe strada Primăverii deţinut de Torent International SRL, de vânzare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii