Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescăria Populară, din Năvodari, ar putea intra în faliment!

ro

18 Jun, 2023 11:14 1808 Marime text
 
 
 
  • Pescaria Populara SRL a fost fondată în 2017, se ocupă de comerțul cu amănuntul al peștelui, crustaceelor și molustelor, în magazine specializate și este controlată de Penica Gheorghe Florin și de Penica Valerica, fiecare deținând câte 50%.
 
 
SC Pescăria Populară SRL, cu sediul pe strada Bradului, din Năvodari, județul Constanța, ar putea intra în faliment! În acest sens, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 4277/118/2023, cauză în care Pescaria Populara SRL Navodari prin lichidator Salop Ion Cabinet Individual de Insolvență are calitatea de debitor.
 
Până în prezent, nu a fost fixat primul termen de judecată.
  
Potrivit Termene.ro, Pescaria Populara SRL a fost fondată în 2017, se ocupă de comerțul cu amănuntul al peștelui, crustaceelor și molustelor, în magazine specializate și este controlată de Penica Gheorghe Florin și de Penica Valerica, fiecare deținând câte 50%.
 
 Penica Valerica apare ca administrator.
 
De asemenea, Penica Gheorghe Florin apare ca membru în întreprindere familială - Penica Gheorghe Intreprindere Familială. 
 
Asta în timp ce Penica Valerica  - apare ca asociat unic în Ely & Mady Comaliment SRL (faliment) și ca membru în întreprindere familiala - Penica Gheorghe Intreprindere Familială.
 
Profitul net al Pescăria Populară SRL aferent anului 2022 a fost de 95.946 de lei.   

Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Pescăria lui Matei
Dosarul Sarda Fish nu se va rejudeca! (MINUTĂ)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii